«Vallferosa, un lloc per visitar» La Mostra fotogràfica de la Festa Major de Torà

Els Amics de la Torre de Vallferosa hem volgut acostar la Torre de Vallferosa, el poble i la nostra associació a la vila de Torà. Des del dijous 1 de setembre i fins el diumenge dia 4, en el marc de la Festa Major de Torà, el Convent de Sant Antoni de Pàdua (Torà) es va convertir en una finestra a Vallferosa. A partir d’una mostra fotogràfica de més de 30 fotografies i  alguns textos informatius, els visitants descobrien la història de la Torre de Vallferosa i de l’Església de Sant Pere. Al mateix temps que feien un cop d’ull al passat del poble de Vallferosa i la seva gent i s’endinsaven també en la petita història de la nostra associaicó a partir de fotografies de les diferents activitats organitzades.

Més de 400 persones van gaudir de la mostra fotogràfica «Vallferosa, un lloc per visitar» al Convent de Torà. Durant els dies de Festa Major també van ser molts els que van aprofitar la visita a la mostra fotogràfica per adquirir el marxandatge dels Amics de Vallferosa i informar-se de les visites acompanyades al monument.

Visitants i organitzadors hem passat una bona festa major gaudint, observant i comentant la mostra fotografica «Vallferosa, un lloc per visitar».