La caminada popular de Torà visita Vallferosa

Des de fa 36 anys, l’Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de Torà (APCAT) organitza, any rere any, una caminada pel municipi de Torà i els termes veïns per gaudir de la natura i conèixer el patrimoni tot fent esport.

La caminada d’enguany, que va tenir lloc el diumenge 30 d’abril, tenia com a destí la Torre de Vallferosa.

Prop de 500 persones van reunir-se a les nou del matí a les piscines municipals de Torà i, tot i que el temps no acompanyava, els caminants van iniciar la ruta que resseguía part del camí de ferradura, de Torà a Vallferosa, i que ressegueix part del GR-170. La caminada tenia com a destí Vallferosa, però passava també per punts emblemàtics del municipi de Torà com la Peixera del Duc, el Camí dels Horts, el Salt del Llop o Sant Miquel de Fontanet.

Els caminants que van escollir fer la ruta curta, de nou quilòmetres, finalitzaven la seva caminada a Vallferosa, on els esperava un bus a Santa Maria. Els participants que van optar per la ruta llarga, anaven i tornaven de Vallferosa a Torà caminant per una ruta de dinou quilòmetres.

Els Amics de la Torre de Vallferosa, per segon any consecutiu, vam donar un cop de mà als companys de l’APACT, col·laborant en l’avituallament de Vallferosa i oferint la possibilitat de visitar la Torre de manera gratuïta a tots els caminants que ho van desitjar. Des de l’Associació d’Amics de la Torre de Vallferosa volem felicitar, un any més, als membres de l’APACT per la bona organització de la caminada popular de Torà.